Utbildning för studierektorer

Vi erbjuder en forskningsgrundad studierektorskurs med fokus på praktiskt användbara verktyg för det egna uppdraget och erfarenhetsutbyte mellan deltagare.

Upplägg
Kursen består av en digital förberedande modul, tre kursdagar samt ett eget förbättringsarbete (utifrån deltagarens egna behov och möjligheter) efter kursen.

Datum:  
17-19 april, Westmanska palatset,  Holländargatan 17 i Stockholm (Fullbokad)
23-25 augusti, Mornington hotell,  Nybrogatan 53 i Stockholm.

Pris:
April: 12 900 kr exkl moms.
Augusti: 13 500 kr exkl moms.

Kursbeskrivning: Lipus

Anmälan: Använd formuläret till höger. 
Avbokning kan ske kostnadsfritt 30 dagar före kursstart. Efter det kan platsen överlåtas till en kollega, alternativt kan deltagaren omboka till en senare kurs.

Kursledare:
Hanna Wijk  Läs här>
 
Sara Ingvarsson är leg. psykolog och har sedan 2009 arbetat med ledarskaps- och handledarutbildning för läkare. Hon har även jobbat som organisationskonsult inom hälso- och sjukvården sedan 2005 med fokus på verksamhetsutveckling och chefscoachning. Sara är också doktorand på Karolinska Institutet där hon forskar på
de-implementation av lågvärdeinsatser inom hälso- och sjukvården.

Handledarutbildning för läkare
E-learning

Kursen riktar sig till ST-läkare och specialister som handleder eller står inför att handleda ST-läkare. Kursen är även lämplig för handledning av BT-läkare.

Omfattning: 12-16 timmar
Tillvägagångsätt: Denna kurs genomförs helt på en digital lärplattform. Kursen består av ett antal moduler, som i sin tur innehåller olika delar. Deltagaren följer kursmodulerna steg för steg; tar del av filmer, texter och göra egna uppgifter. Deltagaren kan avbryta kursen när som, och fortsätta vid ett senare tillfälle. 
Kostnad: 6 900 kr exklusive moms. Rabatt ges vid samtidig anmälan av fler personer från samma verksamhet. 
Kursbeskrivning: Till Lipus kursbeskrivning>
Anmälan: Till anmälan>
 

Specialsydda kurser

Jag genomför specialsydda utbildningar, eller delar av utbildningar, gällandes pedagogik och ledarskap inom hälso- och sjukvården. Just nu är följande planerade:

 
  • Handledarutbildning för specialister i Region Skåne
  • Handledarutbildning för specialister vid  Karolinska Universitetssjukhuset
  • Handledarutbildning i Region Gävleborg
  • Handledarutbildning vid Capio Sankt Göran

Anmälan


  • Sedan 2019 är det lag på att alla inköp i offentlig sektor ska faktureras med elektronisk faktura. Ange därför en elektronisk fakturaadress, fakturaväxel samt ett referensnummer/kostnadsställe för att fakturan ska kunna hanteras korrekt.
  • T ex: AT/BT eller ST? Ungefär antal AT/BT eller ST-läkare? Hur länge har du haft uppdraget?
  • Är det något annat du vill meddela eller fråga oss om?