Kurser

Jag erbjuder utbildningar för studierektorer samt handledarutbildning för läkare. Jag genomför även specialsydda kurser och utbildningar. Kontakta mig så berättar jag mer.

Utbildning för studierektorer

Vi erbjuder en forskningsgrundad studierektorskurs med fokus på praktiskt användbara verktyg för det egna uppdraget och erfarenhetsutbyte mellan deltagare. 

Kursen består av en digital förberedande modul, tre kursdagar samt ett eget förbättringsarbete (utifrån deltagarens egna behov och möjligheter) som genomförs efter kursen.

Använd formuläret längst ner på sidan. Avbokning kan ske kostnadsfritt 30 dagar före kursstart. Efter det kan platsen överlåtas till en kollega, alternativt kan deltagaren omboka till en senare kurs.

Hanna Wijk  Läs här
Sara Ingvarsson är leg. psykolog och har sedan 2009 arbetat med ledarskaps- och handledarutbildning för läkare. Hon har även jobbat som organisationskonsult inom hälso- och sjukvården med fokus på verksamhetsutveckling och chefscoachning. Sara har disputerat på Karolinska Institutet på de-implementering inom hälso- och sjukvården, och forskar nu på utbildning och dess effekt på beteendeförändring.

13 500 kr exklusive moms. Avgiften inkluderar deltagande, tillgång till digital lärplattform, lunch, för- och eftermiddagskaffe. Kursen faktureras före kursstart.

Maj 2024: Mornington Hotel Stockholm City, Nybrogatan 53, Stockholm
Oktober 2024: Victory Hotel och Konferens, Lilla Nygatan 5, Stockholm.

Kommande kurser:

15-17 maj 2024, Stockholm
16-18 oktober 2024, Stockholm

 

Handledarutbildning för läkare, E-learning

Kursen riktar sig till ST-läkare och specialister som handleder eller står inför att handleda ST-läkare. Kursen är även lämplig för handledning av BT-läkare.

12-16 timmar

Denna kurs genomförs helt på en digital lärplattform. Kursen består av ett antal moduler, som i sin tur innehåller olika delar. Deltagaren följer kursmodulerna steg för steg; tar del av filmer, texter och göra egna uppgifter. Deltagaren kan avbryta kursen när som, och fortsätta vid ett senare tillfälle.

6 900 kr exklusive moms. Rabatt ges vid samtidig anmälan av fler personer från samma verksamhet.

Läs kursbeskrivbningen på Lipus

Anmäl dig här

Specialsydda kurser

Jag genomför specialsydda utbildningar, eller delar av utbildningar, gällandes pedagogik och ledarskap inom hälso- och sjukvården. Just nu är följande planerade:
  • Handledarutbildning för specialister vid sjukhuset i Helsingborg
  • Handledarutbildning för specialister vid  Karolinska Universitetssjukhuset
  • Handledarutbildning för BT-handledare i Region Gävleborg
  • Handledarutbildning vid Capio Sankt Göran

Anmälan till Utbildning för studierektorer

Kontakta mig

Vill du veta mer?